April 14, 2014

#byeUNhiGOWI | GOWIGASA New Arrivals + Promo!

Hello, there! So yesterday, we announced that TODAY (14/04/14), we're going to launch GOWIGASA's New Collection. Which to our surprise, some of our high school student customers responded that today happens to be the day of Indonesian UN (National Exam) and they asked us to postpone the New Arrivals' launching day to Wednesday (16/04/14). We noted their request and decided to do so, along with THIS Surprise Giveaway:

_____

Hello, there! Kemarin ini, kami telah mengumumkan bahwa HARI INI (14/04/14),  kami akan meluncurkan koleksi terbaru GOWIGASA. Namun kami tidak sadar bahwa ternyata hari ini adalah hari diadakannya UN (Ujian Nasional) untuk para siswa-siswi SMA di seluruh Indonesia. ^^; Beberapa pelanggan kami yang masih duduk di bangku SMA meminta kami untuk mengundur tanggal upload New Arrivals GOWIGASA menjadi hari Rabu (16/04/14). Pada akhirnya kami setuju (jadi uploadnya hari Rabu yay!) dan sekaligus kami juga mengadakan Giveaway INI:

#byeUNhiGOWI

\(•ˆ ó ˆ•)/ \(•ˆ ó ˆ•)/ \(•ˆ ó ˆ•)/
So, YES! You can enter this Giveaway by simply posting your picture wearing highschool uniform on Instagram holding a sign saying #byeUNhiGOWI. What you'll get in return is: A straight 10% OFF your online purchase on GOWIGASA.com! ;D

Everyone can join?
Yes; girls, boys, all countries, ALL AGE, everyone with Instagram account can join! Just remember to:
1. Wear a highschool uniform (or mix match one!) and hold a sign saying #byeUNhiGOWI
2. Put #byeUNhiGOWI hashtag + your email on the photo's caption
3. Set your account to public (we won't be able to see your entry if your account is a private one ^^)
That simple?? YEP!
No lottery required??? Damn right!

What if I don't have my highschool uniform anymore?
Jess also searched high and low for her highschool uniform yesterday, but she couldn't find it. Asked our mom and she said she remembered donating it already ((SAD)). Well, luckily that's not a problem! Like we mentioned up there, you can mix-match your white shirt, grey skirt, white socks and black shoes (jacket and black belt is optional) and wear them together like Jess did in this post! ^^v

So, YES! Kamu bisa ikutan Giveaway ini dengan cara super mudah, yaitu: upload foto kamu ke Instagram sambil mengenakan seragam SMA dan membawa kertas bertuliskan #byeUNhiGOWI. Nantinya, kamu berhak mendapatkan: Diskon 10% untuk pembelian kamu di GOWIGASA.com! ;D

Semua orang bisa ikutan?
Yup; cewek, cowok, SEMUA UMUR, pokoknya asal kamu punya akun Instagram, kamu bisa join! Syaratnya mudah:
1. Pakai seragam SMA (atau mix match aja seperti yang di post ini) sambil memegang kertas bertuliskan #byeUNhiGOWI2. Tulis hashtag #byeUNhiGOWI hashtag + email kamu di caption foto nantinya3. Ubah setting akun kamu ke public (karena kalau private, nanti ga kelihatan post nya ^^)
Semudah itu?? YEAP!
Tanpa diundi??? Tepat sekalii!

Kalau aku udah ga punya seragam SMA lagi, gimana?
Jess juga kemarin cari-cari seragam SMA dia tapi ga ketemu. Waktu tanya mama, ternyata kata mama sudah disumbangkan ((hiks)). But no problem, kamu bisa mix-match aja kemeja putih, rok abu-abu, kaus kaki putih dan sepatu hitam (jaket dan ikat pinggang warna hitam opsional) dan pakai bareng deh seperti yang Jess lakukan di post ini! ^^v

Anyhow, if you're not keen to post your own pic, you can also post the #byeUNhiGOWI sign with anything that resembles highschool! For example, you can post it with your backpack, like this:
_____
Anyway, kamu juga bisa post foto #byeUNhiGOWI ini dengan apapun yang berbau SMA lho! Contohnya dengan backpack seperti foto di bawah ini:
For posting this option, you'll get: A straight 5% OFF your online purchase on GOWIGASA.com! ;D
_____
Untuk opsi ini, kamu berhak mendapatkan: Diskon 5% untuk pembelian di GOWIGASA.com! ;D


• The 5% or 10% GOWIGASA.com Discount Voucher will be sent to your email within 24 hours after you post your picture on Instagram
• This giveaway will close on 25 April 2014 at 23:59 WIB (GMT +7 Jakarta time zone)
• One (1) Instagram account can only enter once. Posting multiple pictures is permitted, but it will still count as one entry
• The Voucher Code has no expiration date and fully transferrable
• How To Use Your Voucher: http://www.ellejess.com/2013/07/gowigasa-web-how-to-use-voucher-codes.html
• How To Shop Online on GOWIGASA.com (simple step-by-step): http://www.gowigasa.com/how-to-order 
_____

• Voucher Diskon 5% atau 10% GOWIGASA.com akan dikirimkan ke email kamu dalam waktu 24 jam setelah kamu post fotomu di Instagram
• Giveaway ini akan berakhir tanggal 25 April 2014 jam 23:59 WIB
• Satu (1) akun Instagram hanya dapat ikut sekali. Kamu boleh post beberapa foto di akun Instagram kamu, tapi entry yang dihitung hanya satu
• Voucher tidak ada batas waktu pemakaian dan dapat dipindahtangankan
• Bagaimana cara menggunakan Voucher: http://www.ellejess.com/2013/07/gowigasa-web-how-to-use-voucher-codes.html
• Bagaimana cara belanja online di GOWIGASA.com (step-by-step): http://www.gowigasa.com/how-to-order 
Okay then folks, have fun with this Giveaway and don't forget to visit http://www.gowigasa.com on Wednesday, 16 April 2014 for our delicious New Collection! (ˆヮˆ)づ♡

XOXO

7 comments:

  1. jadi mesti tunggu 2 hari lagi buat new arrivals? okay. *sadface*

    xx
    vina
    pinapina.net

    ReplyDelete
  2. Ahhhh pengen ikutan ,itu ci jess kayak japanese highschool student ^^ post this soon ^^

    ReplyDelete
  3. so cutee

    http://breepluse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Cant wait this one. Pengen beli.

    ReplyDelete
  5. Kalau boleh tau ini nama restaurantnya apa ya? Dari dulu penasaran banget :')

    ReplyDelete
  6. omg love your uniform-inspired outfit. the duck backpack is too cute xx

    Letters To Juliet

    ReplyDelete
  7. Youre very beautiful wearing high school uniform.. like its..

    T Shirt Printing

    ReplyDelete